Babykleding setjes

Is je vriend of vriendin net vader of moeder geworden of heb je zelf een baby gekregen en wil je leuke babykleding setjes? Dan met je hier op het goede adres. Je hebt hier namelijk veel verschillende leuke setjes en pakjes, en dat voor jongens en voor meisjes. Ook heb je hier losse kledingstukken zoals een leuk shirtje of een leuke broek. Ook kun je hier kiezen voor leuke kleding accessoires zoals bijvoorbeeld sokken, kousen of iets voor in het haar. Neem gerust een kijkje op de website van Le Petit Miracle en misschien zit er wel iets leuks bij voor jou. 

 

Setjes voor jongens

Je hebt verschillende babykleding setjes voor jongens, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor iets netjes maar je kunt ook kiezen voor juist een leuk setje maar dan is een trainingspak versie. Je hebt ook verschillende kleuren, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor blauw maar ook voor grijs of een wit shirtje met daarbij een bijpassend broekje. Dit heb je ook met bijvoorbeeld een wit shirt met daarbij een bijpassend groen broekje. Je kunt ook kiezen om bijvoorbeeld alleen een vestje te kopen of een leuk jasje. Ook kun je kiezen voor leuke shirts of leuke broeken, dat je zelf een leuke outfit maakt. 

 

Setjes voor meisjes

Ook kun je voor leuke babykleding setjes kiezen maar dan voor meisjes. Je hebt hier ook verschillende soorten voor. Je hebt dan leuke setjes met een broekje maar je hebt ook leuke setjes dat je een jurkje hebt. Je hebt verschillende kleuren, je hebt bijvoorbeeld pakjes die helemaal roze zijn maar ook pakjes die wit met roze zijn. Ook heb je dan nog verschillende kleuren roze, de ene roze is donker en de andere is juist licht. Ook kun je kiezen voor pakjes die juist met rood zijn of lichtblauw met roze. Je hebt ook setjes waar je leuke figuurtjes op hebt staan, zoals leuke bloemetjes of een leuk figuurtje met daarbij een bijpassende strik. Je hebt ook leuke haaraccessoires voor bij meisjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke haarband met bloemetjes of met een mooie strik maar je kunt ook kiezen voor leuke haarclips. Hier heb je ook verschillende soorten van. Je hebt namelijk verschillende soorten strikjes, in verschillende kleuren. Ook heb je nog dat sommige strikjes een mooi detail hebben met een kraaltje bijvoorbeeld. Je hebt de haarclips van stof.