Massage Dordrecht

Ben je op zoek naar een lekkere massage omdat je even lekkere ontspanning nodig hebt? Woon je in Dordrecht of woon je in de buurt van Dordrecht, dan is massage Dordrecht iets voor jou. Niet alleen de verschillende massages zorgen voor ontspanning en weldaad, maar ook details maken het verschil. In de ruimtes die de Thaise sfeer uitstralen strelen ook de kleuren, geuren en de muziek je zintuigen, waardoor je nog meer welbehagen ervaar. Natuurlijk is hygiëne, kwaliteit en discretie ook erg belangrijk, je kunt indien gewenst is ook gebruik maken van de doucheruimte of tegen meerprijs van de saunaruimte. Je kunt je lekker ontspannen en genieten. 

 

Thaise massage

Wanneer je een massage Dordrecht neemt, kun je ook kiezen voor een Thaise massage. Dit is een traditionele Thaise massage en is een droge massage die energiebanen in je lichaam stimuleert. De massage wordt gegeven op een Thaise mat. Je draagt daarbij speciale massagekleding die je krijgt. Ook na de behandeling kun je nog enkele dagen de heerlijke uitwerking van rust en ontspanning ervaren. Thaise massage bestrijdt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het vermindert stress en depressieve gevoelens. Bovendien kan Thaise massage klachten als chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding verminderen. Wel is de massage niet voor iedereen geschikt, mensen met een bepaalde aandoening kunnen de massage niet ondergaan. Je kunt kiezen voor de massage, en dan de Thaise massage die 60 minuten duurt of de massage die 90 minuten duurt. Voor de massage die 60 minuten duurt betaal je €55,00 euro. Ga je voor de massage die 90 minuten duurt, betaal je hiervoor €90,00 euro. Natuurlijk heb je ook nog andere behandelingen waar je uit kunt kiezen. Neem dan gerust een kijkje op de website. 

 

De producten die gebruikt worden

Bij massage Dordrecht gebruiken ze een aromatische oliën. Die zijn van oorspronkelijke, uitzonderlijke kwaliteit en worden speciaal voor de massages uit Thailand geïmporteerd. De oliën zijn weldadig voor niet alleen het lichaam maar ook voor de geest, het verzacht de pijn, het verbeterd de conditie van de huid en het stimuleert de zintuigen. De oliën en kruiden die gebruikt worden voor de massages zorgen voor nog meer ontspanning, herstel van de energiebalans en werken langer door. De oliën zijn ook niet vettig en vlekken ook niet. Je hoeft je dus niet na de behandeling te gaan douchen.