Navigatie

Home
De vereniging
Data competitieVrij klaverjassen
Stand
Contact

 


De vereniging

Klaverjasvereniging Voorschoten í97 telde zoín 36 leden. Elke maandagavond kwamen wij bij elkaar van september tot en met april. De ruimte die ons ter beschikking stond in de kantine van sportvereniging Voorschoten '97 was goed voor ongeveer 100 plaatsen. Wij hadden dus nog genoeg capaciteit en u was dan ook van harte welkom om u bij ons aan te sluiten.

 

Natuurlijk was het scoren van een zo'n hoog mogelijk aantal punten belangrijk, maar zeker zo belangrijk als het resultaat was dat onze kaartclub zich vooral kenmerkte door gezelligheid en verbondenheid met elkaar. Het was die sfeer die u helaas niet meer kan proeven.

De leden bestonden uit zowel senioren als jong volwassenen. Ook tijdens de avonden van vrij klaverjassen kwamen er bezoekers variŽrend tussen de 20 en de 80 jaar. Iedereen was welkom u dus ook (ook als u jonger dan 20, of ouder dan 80 was uiteraard).

Regelmatig was er Vrij Klaverjassen waarbij aardige prijsjes waren te verdienen, niet alleen met het kaarten, maar ook tijdens onze befaamde tombola.


 
   

Copyright - Imagoo © 2018. All Rights Reserved.